Om oss

Vi arbetar med företag inom alla branscher i norra Sverige – byggentreprenörer, fastighetsbolag, kommuner, statliga bolag och fastighetsutvecklare. 
Efter många år i både stora och små organisationer valde vi att hösten 2019 stå på egna ben. Affärsområdet ventilation för oss är bästa möjliga fusion mellan energieffektivitet och hållbar inomhusmiljö för hälsa och välmående. En nyckel till lyckade fastighetsprojekt.

Idag, tre bokslut senare har vi vuxit till 20 heltidsanställda. Vi har lyckats med att få in nya unga talanger, mixat med rutinerade yrkespersoner som arbetar sida vid sida. Totalt är vi uppe i fyra nationaliteter och fem språk. Hållbarhet är en del av vår affärsidé, vi lever som vi lär och siktar på att ha en helt fossilfri fordonspark. LEAB Klimat har sedan starten visat på stabil tillväxt med goda resultat. En mycket bra grund för fortsatt utveckling.

Häng med oss i vardagen på våra sociala kanaler, där håller vi er uppdaterade om livet på LEAB Klimat, välkomna in!

 

 

Varför välja LEAB Klimat?

Svaret är enkelt. Därför att vi kan spara in stora kostnader till dig och din organisation. 

Ju tidigare vi är med i ett projekt desto mer kan vi bidra till ett lyckat resultat för alla inblandade. Vår erfarenhet är att allt för mycket händer för sent i många projekt vilket medför stora kostnader, diskussioner och mindre kundnöjdhet.

Bättre fastighetsekonomi. Vi kan koppla olika förslag och ändringar direkt till hur det påverkar din fastighetsekonomi och livscykel.

Träffsäkra prognoser och ordning & reda! Vi har ordning och reda i projekt och ger träffsäkra prognoser och efterfrågad kvalitet.

Vi kan snabbt ställa om inför oförutsedda händelser. Vi har en rapp och snabb organisation som snabbt kan ställa om inför oförutsedda händelser utmaningar.

Vi håller vad vi lovar.  Vi har en handplockad, kunnig personal som står för de löften vi ger.

Magnus Rönnberg

070-586 44 94

Mejla Magnus

Niklas Nyström

076-802 76 33

Mejla Niklas

Stig Andersson

070-622 39 62

Mejla Stig

Patrik Olovsson
070-272 94 09